RÓLUNK

    • Nőies
    • Letisztult
    • Kényelmes

    … ezek a szavak jellemzik a Golden Shape darabjait.


    Célunk olyan női fitness ruhák megalkotása, melyek egyszerre nőiesek, mégis végtelenül kényelmesek, és prémium minőségűek, mert hitünk szerint magabiztosságunk elengedhetetlen kelléke, hogy olyan ruhát viseljünk mozgás közben is, aminek e három tulajdonság az alap pillére.

    A kollekciók kialakításakor az is fontos számunkra, hogy egymással jól kombinálható, letisztult darabokat készítsünk Nektek, így a tervezés során nagy gondot fordítunk az apró részletekre, a szabásvonal és minták elhelyezésére.

    Tulajdonságaik alapján pihe-puhalégáteresztőek, nedvességelvezetőek, négy irányba rugalmasak , így tökéletes komfortérzetet nyújtanak az edzések során. Ezek az alapanyagok tartós használat, és sokszori mosás után is szín- és formatartóak, nem bolyhosodnak ki, vagy nyúlnak el.

    A legtöbb ruhadarab nemcsak edzőteremben hordható, hanem a megfelelő kiegészítőkkel párosítva egy sportosan elegáns utcai viseletnek is tökéletes.

    Mi álmodjuk meg a rajzokat, szabásmintákat, melyek alapján magyar szakemberek gondos odafigyeléssel elkészítik a mintadarabokat, majd ezeket sorozatos tesztelések után véglegesítjük.

    Ruháink tehát a tervezéstől kezdve a végső csomagolásig Magyarországon készülnek, szívvel és lélekkel Neked! ♡

    Őszintén reméljük, hogy hamarosan Te is megtapasztalod azt a magabiztos, könnyed és harmonikus életérzést, amit Golden Shape ruháink által szeretnék átadni!